HOTEL

Royal Boutique Hotel Poiana Brasov va intampina intrun cadru distins si modern, dotat cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai agreabile. Royal Boutique Hotel va intampina cu un personal amabil, care va sta mereu la dispozitie, servicii ospitaliere, o gama larga de facilitati, dotari moderne si multe alte activitati pentru ca timpul dumneavoastra liber sa fie petrecut intr-un mod relaxant.

Elegant mobilat si dotat, Royal Boutique Hotel va pune la dispozitie 3 camere duble vintage, camere duble moderne, 3 camere triple vintage, 7 suite vintage, 3 suite moderne si 3 apartamente moderne, dispuse in doua corpuri pe 4 nivele + mansarda, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, internet wifi. 

Pe langa toate acestea, noi va oferim si cele mai sigure conditii de cazare, intrucat dispunem de personalul specializat in chestiuni de securitate, care supravegheaza atent toate activitatile ce se desfasoara in cadrul hotelului Royal. 

 

Prin urmare, Hotel Royal din Poiana Brasov va intampina cu cele mai avantajoase oferte de cazare, pentru a petrece cateva zile departe de rutina zilnica, in scop de afaceri sau pentru a imbina utilul cu placutul.