EVENIMENTE PRIVATE

INSPIRAT DE REALITATE, CREAT DE ROMANTISM

 

Fie ca ati ales locatia noastra pentru un eveniment corporate sau pentru a va sarbatori cel mai frumos moment din viata dumneavoastra, va puteti oricand bucura de aerul curat si vederea panoramica pe care terasa noastra v-o ofera sau va puteti relaxa privindu-i pe cei mici distrandu-se in locul de joaca special amenajat pentru ei!

Căutați acel loc unic care reprezintă momentul perfect? Nu trebuie sa cauti mai departe, pentru ca aici, la Royal Boutique Hotel, visele tale vor deveni realitate.
Descoperiți setarea perfectă pentru sărbătorirea dvs., interconectată cu calitatea și standardul excepțional pe care le oferă unitatea noastră, pentru a face nunta ta să fie într-adevăr un eveniment o dată in viață.

REGALITATE IN INIMA MUNTILOR

Stim ca momentul special când spui "Da" este unic pentru fiecare dintre noi si nici o poveste de dragoste nu seamana cu alta, deci la Royal Boutique Hotel veti gasi unicitatea acelui moment pentru dvs. si pentru cei dragi.

"Eleganta si comfort" este mai mult decât un motto pentru noi, ne vom asigura ca evenimentul dvs. va fi perfect, de la cazare de înalta calitate pentru oaspetii dvs., la locatile noastre de interior si exterior, la o panorama uluitoare asupra muntilor, la meniuri care vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi si personalul nostru care va va satisface fiecare cerere!
Royal Boutique Hotel Sala Nunta

Sala noastră de nuntă poate găzdui până la 150 de oaspeți, într-un mediu modern / clasic, cu ring de dans și un sistem de sunet complet, precum și orice ar fi nevoie pentru a face acest moment din viața ta să se transforme într-o amintire care să dureze o viață.