POVESTEA NOASTRA

BINE ATI VENIT !

 

Hotel Royal din Poiana Brasov va intampina intr-un cadru distins si modern, dotat cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai agreabile. Situat la poalele masivului Postavaru, Hotelul Royal va ofera posibilitatea de a participa la diverse activitati organizate de catre echipa noastra, indiferent de sezon.

Aerul pur, linistea, peisajul pitoresc, preparatele culinare pregatite cu ingrediente naturale, dar si drumetiile montane, ne recomanda ca fiind gazda ideala pentru un sejur cat mai placut.

 

Fiecare loc traieste prin povestea sa, si Hotel Royal nu este o exceptie, povestea sa a inceput cu visul unei familii din Brasov de a crea o vila, in timp aceasta a fost extinsa in hotelul pe care il vedem astazi. Pentru constructia sa in aceasta locatie, stanca a trebuit sa fie inlaturata cu dinamita, o munca extrem de grea, dar una care a asigurat o priveliste pitoreasca de neuitat.

Va multumim ca ati ales Hotel Royal si va garantam ca vom face absolut tot ceea ce putem pentru a va asigura un sejur de neuitat!

Cu prietenie,
Echipa Hotel Royal